2009-03-20 Hardcore Society party

Název

2009-03-20 Hardcore Society party

Popis

1. stage: Frazzbass /Audiogenic/ Italy, Komprex /Speedcore.it/ Italy, Badtekk, Virtual Brain, Pe.ss
2. stage: Teknoost vs. Monoton
Chillout: MDFK, Phobia.sys

Hala Motokáry, Hrádek nad Nisou

Úplně parádní tancovačka! Sice byla zima, ale jezevčíci uměli zahřát. Čůrat jsem sice pro jistotu chodila radši ven, ale aspoň jsem si užila nějakou srandu - kord ráno, když na mě moc milá paní z jedné chýše vypustila svýho rozzuřenýho pesana. Pítrse jsem viděla za celou noc asi jen dvakrát (některý jsem zas viděla tak často, že to ani nemuselo bejt), stihla mi aspoň říct, že bych ve svým dresu mohla běhat maratony. Vojta točil a moc hezky. Míše od Fefeho je šestnáct!!! Věděl to ještě někdo? Jawis má úplně skvělý hodinky! Michal od Iris se obával, že mu někdo něco nasype do pití - Iris se obávala, že by mu to zas tolik nevadilo. Banán mi v době nejvyšší nouze nabídl nealko, ale já teda džus s vodkou jako nealko nápoj moc nemusím. Klárka má hezký modrý oči. A David měl pravdu! Já ho fakt nevyfotila! ALE ROZHODNĚ NEZAPOMÍNEJME NA TO, ŽE TAM FAKT BYL!

Období

Statistiky

  • 108 fotek
  • 1 se líbí

Fototechnika

Olympus u850SW,S850SW

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2009-03-20 Hardcore Society party
Komentáře Přidat