2010-03-19 Klub Díra - akce

Název

2010-03-19 Klub Díra - akce

Popis

Phobia.sys
Nový Bor

Vojta ví, jak se léčí opary - polibte koňskou p**el, a pak už se nebudete olizovat. A Slovákům prostě nerozumí. Eda toho měla v průběhu noci víc na sobě než v sobě. Pája odborně potvrdila, že máte-li v párku rozmixovanou myš, máte to štěstí a jíte maso. Krysa je ovšem skoro vyhynulý živočich. Ale na INPEKO to nemá. Kafku by pochválil i Zdenda Pohlreichů! Josef je anarchista. Nurplex je inspektor Šikula. Matouš je taky šikula! S Terezkou jsme se bavili a zároveň obávali při tanečních kreacích silnýho dua! Ztratila jsem svoje modrý oči! Čuny a spol. by měli trénovat bálek, protože určitě zas někdy přijedem! Jo a Edith - ty stádia jsou: 1. orální, 2. anální, 3. falické (zkoumaj si pohlavní orgány), 4. latence (období klidu), 5. genitální. Skoro jsme toho Freuda daly, co?

Období

Statistiky

  • 94 fotek
  • 1 se líbí

Fototechnika

Olympus u850SW,S850SW

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-03-19 Klub Díra - akce
Komentáře Přidat