2010-08-13 DezINFekce - open air rave party

Název

2010-08-13 DezINFekce - open air rave party

Popis

Main stage: INF - Kedlubna, Semtexx, Kropi, Radon; (Machine Works - TNZFTGV: Elum, Platform, Tvrdas, Kubanec; Majkl (NSK); Quickie (Radical); WTG (FDM); Merak (Io.lab); Shimpo (Gummo); Sarcom (Metro); HWZ (Swazarm); Daya; Stembus (Merkur)
Jungle stage: Odrix (Junkie Force); Gummo sound djs; Saigon Project djs; MDFK; DAJ (K-TA); Z.V.K.P. (Poisonapple)
House stage: Baloo (D.N.A. sound); Cayman (D.N.A. sound, Anomal Planet); Ian Rokka (XBS Crew); Deep Sanding Crew; Swoop; Martin; Kazi (Hajek city); Smirnov (Dry Village)

Radovesická výsypka - Bílina

Dobrá, dobrá... Chtěli jste je, tak tady jich pár máte. ;] Ahá, už vím! Tak proto! Dyk von to byl pátek třináctej! Možná proto? No, nevím, ale takhle velmi dlouhý a kyselý večer, kdy mi furt do všeho seděl valivej track z Blade-a, už jsem dlouho nezažila a nebo do tý doby nikdy? Každopádně GOD SAVE THE KROPI!!! Pořádná "pata, špička, krok sun krok" se tedy před odjezdem konala! Jup jup jup! Banán: "Hani, prší mi na nohu, co s tím uděláš?", H.: "Po***ru Ti jí a budeš rád, že Ti na ní prší."

Období

Statistiky

  • 36 fotek
  • 1 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-08-13 DezINFekce - open air rave party
Komentáře Přidat